RESERVES

HORARIS DE RESERVA

MIGDIA de dimecres a dissabte de 13:00h a 15:30h.

NITS de dimarts a dissabte de 20h a 22:30h.

POLÍTICA DE RESERVES

Per motius de gestió de cuina repartim les reserves en un horari concret.

Passats 15 minuts de la seva reserva si no han arribat i no ens avisen podrem procedir a anul·lar la seva reserva.

Arribats al restaurant i passats els 20 minutos de l’hora de la reserva procedirem a prendre nota.

Codi de vestimenta casual chic i casual business.

RESERVA DE GRUPS

Per a taules superiors a 6 comensals es demanarà una paga i senyal perquè quedi realitzada la reserva. I s’haurà de fer la reserva via telefònica.

RESERVES AMB NENS & BEBÈS

Si venen amb nens o bebès s’ha de notificar en el moment de fer la reserva i tenir-los en compte en el nombre de persones de la reserva.

Si venen amb nens hauran de tenir en compte el benestar dels petits, dels altres comensals i els treballadors evitant ocupar l’espai de treball i passadissos i controlar el soroll.

Ens encanten els bebès els nens, per això ens preocupa el seu benestar i els comuniquem que no és un restaurant habilitat per a nens, no tenim canviador ni menú infantil.

Si pensa que el seu petit/a ho gaudirà seran molt benvinguts.

Moltes gràcies per la seva col·laboració.

Xec regal

Si desitges obsequiar un moment inoblidable als teus sers estimats, considera oferir-los una experiència culinària que delecti els seus sentits i els faci sentir especials.

Per a aquells que ja han gaudit dels nostres serveis i busquen una vivència encara més completa, o per als qui encara no ens coneixen i desitgen descobrir el lloc que tant gaudeixes, oferim dues magnífiques opcions: el Menú degustació i el Menú degustació amb maridatge.

Les nostres degustacions consten de 10 exquisides passades, la varietat de les quals es basa en la inspiració del xef, el talent del nostre equip de cuina i els ingredients de la temporada. Si desitges enriquir encara més l’experiència, pots optar pel menú amb maridatge, on cada plat és complementat amb una acurada selecció de vins.

Després de realitzar la compra del xec regal, el beneficiari simplement haurà de reservar el seu espai, esmentant que compta amb aquest xec i proporcionant la referència corresponent.

REGALA EXPERIENCIES AGRESTE

Skip to content